İşgalci siyonistler Batı Şeria'da 110 kişiyi alıkoydu

Batı Şeria'nın farklı bölgelerine saldıran işgalci siyonistler aralarında liderlerin ve işgal zindanlarında uzun süre kalan eski esirlerin de olduğu 110 kişiyi alıkoydu.
Filistinli Esirler Kulübü yaptığı açıklamada, işgalci siyonistlerin Ramallah, Hebron bölgelerine saldırdığını, Beytüllahim, Nablus ve Eriha bölgelerinde ise alıkoymalarda bulunduğunu belirtti.
Yaptığı açıklamada, aralarında liderlerin ve işgal zindanlarında uzun süre kalan eski esirlerin de olduğu 110 kişinin alıkonulduğunu ifade eden Kulüp, "Bu, halkımıza yönelik kapsamlı saldırı ve kitlesel intikam operasyonlarının ve 7 Ekim'den bu yana sistematik tutuklamaların devam ettiği bir dönemde gerçekleşti." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.