İşgalci siyonistler Filistinli 4 işçiyi şehit etti

İşgalci siyonistler operasyonun başlamasının ardından Gazze'ye dönmek isteyen 4 Filistinli işçiyi şehit etti.
Gazze'de Filistinlilere saldıran işgalci siyonistler, evlerine dönen 4 Filistinli işçiyi şehit ettikten sonra bir video klip çekerek Filistinli direniş hareketlerinin mücahitlerinden olduğunu duyurdu.
Daha sonra elde edilen görüntülerde ise ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu, şehit edilenlerin ise Filistinli işçiler olduğu ortaya çıktı.
Görüntülerde işgalci siyonistlerin evlerine dönmek isteyen işçiler olduğu, işgalci siyonistlerin dur uyarısına uyduğu, işgalci siyonistlerin ortaya attığı iddianın asılsız olup işçi olduklarını ve silahsız olduklarını belirtmek için elbiselerini salladıkları görülüyor.
Daha sonra yere yatmalarını isteyen işgalci siyonistler, savunmasız 4 işçiyi silahlarla şehit ediyor.
İşgalci siyonistler, İzzeddin Kassam Tugaylarının başlattığı Aksa Tufanı operasyonu ardından korkularını bastırmak için sivilleri Gazzeyi bombalıyor, çoğu çocuk ve kadın olan sivilleri katlediyor. Yapılan saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 1200'den fazla Filistinli şehit olurken 5 binden fazlası da yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde güvenlik kabinesinin Gazze'yi işgal ve sivilleri göçe zorlama kararını "tam teşekküllü bir savaş suçu" olarak nitelendirdi, "işgal" yerine "kontrol" kelimesini kullanmasını da "hukuki sorumluluktan kaçma çabası" olduğunu vurguladı.
Fundamentalist Netanyahu hükümeti, Gazze'nin tamamını işgal etme kararı aldı. Filistin İslami Cihad Hareketi, bu adımı "soykırımın yeni aşaması" olarak nitelendirirken, bölgede hasta, yaralı, ilaç ve yakıt sıkıntısı kritik seviyelere ulaştı.
El-Aksa Hastanesi Sözcüsü Halil Daqran, yaralı ve hastaların sayısındaki artışa rağmen hastanede kalan dizel yakıtın yalnızca birkaç saatlik çalışmaya yeteceğini belirterek, "Acil yakıt temin edilmezse hastane tamamen hizmet dışı kalacak" uyarısında bulundu.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’ye insani koridor talebiyle Pazar günü Güvenpark’tan TBMM’ye yapılacak yürüyüş öncesi, bu akşam sosyal medyada etiket çalışması başlatacak.