İşgalci siyonistler Kudüs'te bir binayı yıkarak 4 aileyi evsiz bıraktı

İşgal altındaki Kudüs'te bulunan Ras el-Amud Mahallesi'ne saldıran işgalci siyonistler, burada bir binayı yıkarak 4 aileyi evinden etti.
Filistin topraklarını işgal ettikten sonra orada işgal yerleşim bölgeleri kuran işgalci siyonistler, Filistinlilerin evlerini yıkarak onları kendi vatanlarında mülteci konumuna düşürüyor.
İşgal altındaki Kudüs'ün Ras el-Amud Mahallesi'ne saldıran işgalci siyonistler, burada akraba olan 4 ailenin kaldığı, dairenin bulunduğu 2 katlı bir konutu yıktı.
İşgalci siyonist rejim, 2016 yılında inşa edilen bina için ailelere 800 bin şekel (6 milyon 272 bin TL) fidye ödetti, buna rağmen bugün o aileleri evlerinden çıkararak gözleri önünde yıktı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.