İşgalci siyonistlerin tehdidine HAMAS'tan yanıt

İşgalci siyonist rejimin sözde iç istihbarat birimi Şin-Bet'in Başkanı Ronen Bar'ın tehdidi üzerine açıklamalarda bulunan HAMAS, bu tehditlerin Filistin halkının kanına karışan hareketin hiçbir liderini korkutmadığın belirtti.
İşgalci siyonist rejimin sözde iç istihbarat birimi Şin Bet'in Başkanı Ronen Bar, yaptığı bir açıklamada Katar ve Türkiye'deki HAMAS liderlerini ortadan kaldıracaklarını söylemesi üzerine HAMAS'tan açıklama geldi.
HAMAS'ın Resmi Telegram hesabından yapılan açıklama, Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin Medya Danışmanı Tahir el-Nunu tarafından yapıldı.
Yaptığı açıklamada, "Düşmanın, ülke içindeki ve bazı kardeş ülkelerdeki hareketin liderlerini hedef alma tehdidinin ardından, şunu teyit ediyoruz" diyen el-Nunu, şunları kaydetti:
Bu tehditler, kahraman halkımızın kararlılığı ve yiğit direnişi nedeniyle düşmanın içine düştüğü siyasi ve saha çıkmazını yansıtmaktadır. Bu tehditler, sabırlı ve sadık halkımızın kanına karışan hareketin hiçbir liderini korkutmuyor. Bu tehditler, düşman liderlerin bahsettiği kardeş ülkelerin egemenliğinin açık bir ihlali ve onların güvenliğinin doğrudan ihlali anlamına gelmektedir ki bu, düşmanın takip edilmesini ve kibirinden dolayı onu sorumlu tutmayı gerektirir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'de süren soykırıma tepki gösteren binlerce kişi, Ağrı'nın Patnos ilçesinde düzenlenen yürüyüşte "Özgür Filistin" sloganları attı.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.