İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu

Deniz ulaşımını olumsuz etkileyen sis nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.
İstanbul'da sis, boğaz trafiğini olumsuz etkiledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı" ifadelerine yer verildi.
Boğaz trafiği dün ve önceki gün de geçici olarak askıya alınmış, trafik daha sonra açılmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 il için "sarı kodlu" uyarıda bulundu.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kamyon ve hafif ticari araç çarpıştığı kazada, 2 kişi yaralandı.
Gündüz kuşağı programlarının ahlaki değerleri yozlaştırdığını belirten Diyanet-Sen, başlattığı imza kampanyası ile medya kuruluşlarına yayın politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bin 566'sı uzman tabip, 673'ü tabip olmak üzere toplam 2 bin 239 hekimin atamasının yapılacağını duyurdu.