İstanbul maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da düzenlenen maraton sebebiyle şehir genelinde birçok ana arter, köprü, tünel ve bağlantı yolu araç trafiğine kapatıldı.
Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirilirken, kapatılan ana noktalar ve alternatif yollar şu şekilde sıralandı:
Trafiğe kapatılan başlıca noktalar
Köprüler ve Tüneller:
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve tüm bağlantı yolları
Avrasya Tüneli (çift yönlü ve D-100 kuzey yolu girişleri)
Galata Köprüsü (çift yönlü)
Avrupa Yakası ve Sahil Kesimi:
Zincirlikuyu, Uzunçayır, Ünalan ve Ataşehir'den köprüye ulaşım bağlantıları
Ragıp Gümüşpala, Reşadiye, Kennedy ve Rauf Orbay caddeleri (çift yönlü)
Havuzlu Kavşak Alt Geçidi; Ankara, Alemdar, Divanyolu, Ahırkapı, Genç Osman, Gazi Mustafa Kemalpaşa ve Namık Kemal caddeleri ile Aksakal Sokağı
Beşiktaş ve Beyoğlu:
Çırağan, Meclis-i Mebusan, Dolmabahçe, Dolmabahçe Gazhane, Kemeraltı, Necatibey ve Tersane caddeleri
Barbaros Bulvarı'nın iniş yönü, Beşiktaş Meydanı ve Yıldız ışıklar arası
Ortaköy Meydanı ve Palangalar ışıklardan Beşiktaş yönü
Refik Saydam Caddesi, Bankalar Caddesi ve İnönü Caddesi'nin AKM/MKE bağlantıları
Anadolu Yakası:
Altunizade Köprüsü üzerinden D-100 katılımları ve Kuşbakışı Caddesi bağlantısı
Tophanelioğlu Caddesi'nden D-100 kuzey yönü ve Beylerbeyi Abdullahağa Caddesi'nden köprüye geçişler
Şile Yolu'nun Libadiye Kavşağı ile Kısıklı Caddesi arasındaki bölümü
Mahir İz, Gümüşyolu, Yalıboyu ve Kısıklı caddelerinin belirli kesişimleri
Sürücüler için alternatif güzergahlar
Avrupa Yakası Alternatifleri: D-100 Karayolu, Yeni Havaalanı Caddesi, Ekrem Kurt Bulvarı, 10. Yıl Caddesi, Atatürk Köprüsü ve Atatürk Bulvarı. Ayrıca sürücüler Sarıyer, Balmumcu, Taksim, Maçka, Tarlabaşı Bulvarı ve Unkapanı Köprüsü yönlerine sevk ediliyor.
Anadolu Yakası Alternatifleri: Nuhkuyusu Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS). (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İHH Ankara Şubesi tarafından “Gazze ve Yetimler İçin Yeniden Diriliş” programı düzenlendi. Programda Gazze'de yaşananlar, Filistin direnişi, Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü ve yetimlere sahip çıkmanın önemi vurgulandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava tahmin raporunu yayımladı. MGM, bazı illerde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı konusunda uyarılarda bulundu.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde yaşanan trafik kazasında, tırın çarptığı otomobil takla attı. Olayda 4 kişi yaralanırken, kazaya sebep olan tır sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.