İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, DAİŞ'e finansal destek sağladığı ve örgütsel faaliyetlerde bulunduğu belirlenen 47 şüpheliden 46’sı İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nun talimatıyla DAİŞ'e yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Örgüte finansal destek sağladığı ve çatışma bölgeleriyle bağlantılı olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Emniyet ekipleri, İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenleyerek 46 zanlıyı yakaladı. Firari olan bir şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 milyon 427 bin 647 adet captagon hap ele geçirildi.
Şanlıurfa’da aracı yanan sanayi esnafına, meslektaşları yardım kampanyasıyla destek oldu.
Ticaret Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmî Gazete'de yayımlandı.
Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.