İstanbul'da trafik önlemleri genişletildi: Bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul Valiliği, 26 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek yeni güvenlik önlemleri kapsamında kentteki bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.
İstanbul Valiliği, 19 Mart’ta alınan tedbirlerin genişletildiğini ve güvenlik gerekçesiyle bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılmasına karar verildiğini açıkladı.
Yeni karar kapsamında kapatılan yollar şöyle:
Fevzipaşa Caddesi
Macar Kardeşler Caddesi
15 Temmuz Şehitler Caddesi
Şehzadebaşı Caddesi
Vezneciler Caddesi
Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi
Atatürk Bulvarı
Sahil Kennedy Caddesi (Samatya-Sirkeci arası)
Reşadiye Caddesi
Ragıp Gümüşpala Caddesi
Galata Köprüsü ve Atatürk Köprüsü ile bunlara çıkan tüm yollar
Alternatif güzergahlar belirlendi
Valilikten yapılan açıklamada, trafiğe kapatılan yollar yerine vatandaşların kullanabileceği alternatif güzergahlar da belirtildi. Buna göre:
10. Yıl Caddesi
Namık Kemal Caddesi
Sahil Kennedy Caddesi (Kapatılmayan kısımlar)
E-5 D-100 Karayolu alternatif olarak kullanılabilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Sarıbıyık köyünde, dün gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeni köydeki bir ahırın duvarı çöktü, 20 koyun enkazın altında kaldı.
Batman’ın Beşiri ilçesinde görevli Mardinli Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Taş, silah bakımını yaparken kazara kendini vurdu. Ağır yaralanan Taş, altı gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
İstanbul'da meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem sonrası, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, depremin hissedildiği bölgelerdeki vatandaşlara destek ve dayanışma duygularını iletti.
Marmara Denizi'nde yaşanan 6,2'lik deprem nedeniyle büyük korku ve panik yaşayan İstanbullular, yeni bir depremin olabileceği ihtimaline karşı evlerine girmek yerine yanlarında alabildikleri eşyalar ile park ve bahçelere akın etti.