İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
İstanbul Başakşehir’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Başakşehir’de kontrolden çıkan beton mikserinin 4 araca çarptığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Kaza, Başakşehir, Başak Mahallesi Mahmutbey yolu üzerinde meydana geldi.
Bağcılar-Cebeci istikametine seyreden 34 KCA 280 plakalı beton mikseri, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen iki araca çarptıktan sonra refüjü aştı.
Beton mikseri, karşı şeritte ilerleyen 06 BUS 093 plakalı hafif ticari araca çarptı, ardından 34 FOR 466 plakalı kamyonetin üzerine devrildi.
İhbar üzerine olay yerine polis, çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde dolandırıcılık olaylarının engellenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarda, Fatsa merkezli kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.
Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü, Filistin’in Ankara Büyükelçiliği tarafından yapılan bir program ile kutlandı. Programda konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; asırlara dayanan kardeşlik hukukuna, ortak tarihe ve inanca sahip olduklarını ve bunların gereğini yerine getirmenin idrakiyle hareket ettiklerini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzurum-Rize Karayolu üzerinde yapımı devam eden Kırık ve Dallıkavak tünellerinde incelemelerde bulundu.