İznik gölünde feribot seferleri yarın başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi’nin ortak projesi olarak İznik Gölünde başlatılan Akşemseddin feribot seferleri yarın başlıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi'nin ortak projesi olarak İznik ve Orhangazi yakasında yapılan iskelelerin de bitmesi üzerine karşılıklı olarak düzenlenecek feribot seferlerinin çalışma saatleri belli oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ ile BUDO işletmesi tarafından alınan ve işletmesi BUDO tarafından yürütülecek olan Akşemseddin Feribotu, İznik Gölü'nde ilk seferlerine yarın saat; 12.00'de başlayacak.
31 Mayıs 2014 tarihinde karadan taşınarak Gemlik Körfezinden İznik Gölüne özel bir araç ile getirilen Akşemseddin Gemisi, 700 tonluk vinçle göle indirilmişti.
İznik- Orhangazi arasında Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenlenecek olan sefer, İznik'ten saat;12.00'de ve 18.00'de kalkış yapacak. Orhangazi'den ise saat; 10.00'da ve 17.00'de kalkışlar gerçekleşecek. Pazar günleri ise İznik'ten saat;18.00'de Orhangazi'den ise saat; 12.00'de İznik Orhangazi olmak üzere tek sefer gerçekleştirilecektir. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha iki sene öncesine kadar yere göğe sığdırmadıkları Cumhurbaşkanı adaylarına bugün en ağır hakaretleri etmekte hiçbir beis görmüyorlar. Anlaşıldığı kadarıyla düşeni yemek bir CHP geleneği." dedi.
İslami Dayanışma Platformu’nun çağrısıyla Allah Resulü’ne (sav) yönelik hakaret karikatürleri Taksim’de telin edildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, temmuz ayı meclis toplantısında Leman sözde Dergisi'nde yer alan çirkin ve ahlaksız karikatüre sert tepki göstererek "Bu milletin ortak değerlerine dil uzatmak kimsenin haddi değildir." dedi.