Kaymakam Demir'den Filistin'e Destek Çadırı'na ziyaret

Cizre kaymakamı Nazlı Demir, Sanat Sokağı'nda kurulan Filistin Destek Çadırı'nı ziyaret etti.
Cizre kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Cizre Emniyet müdürü Murat Yıldırım ve Garnizon komutanı ile birlikte Şehri Nuh platformu tarafından Cizre Sanat Sokağı'nda kurulan Filistin Destek Çadırı'nı ziyaret etti.
Çadırda yapılan ve yapılacak etkinlikler hakkında bilgi alan Demir ve beraberindeki heyet daha sonra israil katliamlarının gösterildiği resim sergisini ziyaret etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen “Gazze İstişare Toplantıları”nın dördüncüsü, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Van’da gerçekleştirildi. Alimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda Gazze için somut adımların atılmasın çağrısında bulunuldu.
Ceninli beş çocuk babası Samir er-Rifai, esir alındıktan sadece bir hafta sonra işgal zindanlarında şehit düştü.
Gazze'de siyonist rejimin 650 gündür sürdürdüğü soykırım saldırılarında şehit sayısı 58 bin 573'e, yaralı sayısı ise 139 bine ulaştı. ABD destekli saldırılar sonucu halk açlık, göç ve yoklukla mücadele ediyor.
Şam'a yönelik siyonist saldırıyı "ümmetin onuruna indirilmiş ağır bir darbe" olarak niteleyen Dünya Müslüman Âlimler Birliği, İslam ülkelerine acil zirve çağrısı yaptı. Birlik ayrıca Gazze ve Suriye için askeri ve ekonomik ittifak kurulmasını talep etti.