Kocaeli’de kırsal alana İHA düştü
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kırsal bir bölgede insansız hava aracı (İHA) düştü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İzmit’e bağlı Çubuklubala Mahallesi’nde arazide hareketsiz halde bir hava aracı gören vatandaşlar, durumu yetkililere haber verdi.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, düşen İHA ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, aracın nasıl düştüğü ve kime ait olduğu araştırılıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "iklim değişikliğine uyum ve kuraklıkla mücadele kapsamında sulama altyapısının güçlendirilmesi" projesi kapsamında tarımsal üretime destek sürüyor.
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde yapımı tamamlanan İkizce TOKİ Camii, kılınan ilk Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rojin Kabaiş'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma hakkında, "Son aldığımız bilgiye göre, 10 haneli bir şifre kullanıldığına yönelik bir tespit söz konusu. Bu şifrelerin çözülmesiyle ilgili şu anda çalışmalar yapılıyor. Telefondaki şifre çözüldükten sonra dijital incelemeler yapılacak." dedi.