Kocaeli ve Tekirdağ’da denize girme yasağı

Kocaeli ve Tekirdağ'ın bazı sahil ve plajlarında olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 2-3 gün süreyle denize girilmesi yasaklandı.
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün ve yarın Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço plajları dışındaki sahillerde denize girmek yasaklandı.
Yetkililer, vatandaşların sadece duba ve mantarlarla çevrili güvenli alanlarda yüzmelerini, diğer bölgelerde denize girmemelerini istedi.
Tekirdağ’da ise Şarköy, Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ilçelerindeki plajlarda üç gün boyunca, Saray ilçesinde ise iki gün süreyle denize girilmesine izin verilmeyecek.
Sahillerde görev yapan cankurtaranlar, kırmızı bayraklar ile denize girişleri engellerken, Sahil Güvenlik ekipleri de araçlardan yaptıkları anonslarla vatandaşları uyarıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çorum Sanayi Sitesi’nde bulunan bir atık yağ deposunda, anne ve 12 yaşındaki oğlu tankerin içine düşerek hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.
Batman Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasında yaz sezonunda başlatılan karşılıklı uçuşlar, kış tarifesiyle birlikte kalıcı hale geliyor.
Mardin’in Derik ilçesinde bir evden çelik kasa ve içerisinde toplam değeri 3 milyon TL olan ziynet eşyaları gübre yığınına gömülü şekilde bulundu.