Konya’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 119 sözleşmeli personel alacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan kapsamında, Konya merkez ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere 119 sözleşmeli personel alınacak.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yayımladığı personel alım ilanına göre, Konya’da merkez ve ilçelerde görev yapmak üzere farklı meslek gruplarından toplam 119 sözleşmeli personel istihdam edilecek.
Alıma ilişkin kontenjanlar ve başvuru şartları ilanla birlikte netlik kazanırken, adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel şartları taşıması ve başvurulan pozisyona uygun öğrenim durumuna sahip olması gerekiyor. Başvurular, 26 Aralık tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılabilecek.
Detaylı bilgilere ve başvuru şartlarına aynı platform üzerinden ulaşılabilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’in Çeşme ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bottaki 35 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
Uşak'ta hafif ticari araç ile otomobil çarpıştığı kazada, 6 kişi yaralandı.
Siirt’te meydana gelen trafik kazasında, ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kars’ta silah ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen drone destekli eş zamanlı operasyonlarda 10 kişi yakalandı.