Konya'da doğal gaz zehirlenmesi: 2 ölü

Konya'da kendilerinden haber alınamayan yaşlı çift, doğal gaz zehirlenmesi şüphesiyle evlerinde ölü bulundu.
Olay, merkez Selçuklu ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi, Gürkan Caddesi'nde bulunan 2 katlı binada meydana geldi.
Dünden bu yana kendilerinden haber alınamayan yaşlı çift, evlerinde ölü bulundu.
Çiftin dün, evlerindeki doğal gaz kombisindeki arıza nedeniyle servis çağırdığı, kombiyi tamir ettirdikleri öğrenildi.
Polis ve sağlık görevlileri, çiftin doğal gaz zehirlenmesine bağlı yaşamını yitirdikleri ihtimali üzerinde duruyor.
Cenazeler, otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya, Artvin, Adana ve Balıkesir merkezli dört ayrı dolandırıcılık şebekesine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 64 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüphelilerden 35’i tutuklanırken, 29’u hakkında adli kontrol kararı verildi.
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dördüncü operasyon düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında başkanlık özel kalem müdürü, genel sekreter yardımcısı ve belediye iştiraki yöneticileri de var.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliği ile Semt Konaklarında açılan Nezaket Okulları'na kayıtlı öğrenciler tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.
Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir araçta 382 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.