Konya'da Gazzeli anneler için yürüyüşe davet

HÜDA PAR Konya Kadın Kolları Gazzeli annelere destek vermek ve vahşete dur demek amacıyla 29 Ekim'de yürüyüş düzenleyecek.
Gazze'de 20 güdür devam eden soykırıma karşı dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi Türkiye'de de Gazze'ye destek yürüyüşleri düzenleniyor.
HÜDA PAR Konya Kadın Kolları tarafından 29 Ekim saat 14:00'da düzenlenecek destek yürüyüşü, Konya Kılıçarslan şehir meydanından başlayıp Kayalıpark meydanına kadar devam edecek.
Yürüyüş sadece bayanlara ve annelere yönelik olacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.
Isparta’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek devrilen yolcu midibüsünde 16 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde dün şiddetli rüzgârın uçurduğu çatı farklı bir güvenlik kamerasına yansıdı.
AFAD, Kütahya'nın Simav ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.