Kopan elektrik telleri tehlike oluşturuyor

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde düşük voltajdan dolayı kopan elektrik telleri tehlike oluşturuyor.
Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesine bağlı Yukarı Arıcan Akpınar Mahallesi'nde defalarca kopan elektrik telleri olası faciaya davetiye çıkarıyor.
Yaşanan elektrik kesintilerinden ve düşük voltajdan dolayı defalarca kopan elektrik telleri tehlike oluşturuyor.
Elektrik tellerinin en az 3 defa düştüğünü belirten vatandaşlar, elektrik hatlarında bir iyileştirme yapılmadığını ve bu nedenle her zaman bir tedirginlik ve korku içerisinde olduklarını ifade ettiler.
Vatandaşlar, yetkililerden olası bir kazanın yaşanmadan elektrik telleri ve direklerinde iyileştirme çalışmalarının yapılmasını istediler. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt’te tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini sağlamak ve verimliliği artırmak amacıyla yürütülen bitki sağlığı kontrolleri aralıksız devam ediyor.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde orman yangını çıktı.
Kırklareli'nin Yündalan köyünde anızdan başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı.
Malatya'nın geleceğini inşa etme yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Şehrimizi daha güçlü daha dirençli ve yaşanabilir bir hale getirmek için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz." dedi.