Köprüden suya düşen şahsın cansız bedenine ulaşıldı
Adıyaman'ın Sincik ilçesinde asma köprüyü kullanarak karşıya geçmek isteyen bir kişi suya düşerek hayatını kaybetti.
Asma köprüden geçmek isterken dengesini kaybederek suyu düşen şahsın cansız bedenine ulaşıldı.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı Yüksekova mezrasında Turan Toprak (53), asma köprüden geçmek isterken dengesini kaybederek suyu düştü. Suya kapılan Toprak'ın cansız bedenine düştüğü yerden yüzlerce metre ileride ulaşıldı.
Toprak'ın cenazesi, jandarma ve AFAD'ın çalışmaları sonucu sudan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Toprak'ın cenazesi Sincik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (Cemil Özdaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Şehir Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Adnan Hocaoğlu, yaz aylarında artan boğulma vakalarına ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
Doç. Dr. Mehmet Murat Oktay, yaz aylarında artış gösteren yılan, akrep ve arı sokmalarına karşı vatandaşların doğru ilk yardım uygulamalarını bilmesinin hayati önem taşıdığını belirterek, yanlış müdahalelerin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini söyledi.
Dışişleri Bakanlığı, siyonist rejimin Gazze'deki saldırıları ve sağlık tesislerini hedef almasının Netanyahu hükümetinin Filistinlilerle barış yapma iradesi taşımadığını bir kez daha gösterdiğini açıkladı.
Gaziantep Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, tarım arazilerinin bölünmesi, imara açılması ve genç nüfusun tarımdan uzaklaşmasının üretimi tehdit ettiğini belirterek, gıda güvenliğinin korunması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.