Küresel Grev Çağrısı'na İTTİHADUL ULEMA'dan destek

Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA), siyonist işgal rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma tepki göstermek amacıyla pazartesi (yarın) HAMAS'ın da destek verdiği "Küresel Gazze Grevi" için çağrıda bulundu.
siyonist işgal rejiminin soykırımına dünyadan ve Türkiye'den tepkiler çığ gibi büyüyor. İşgali ve katliamı durdurmak adına dünya halkları meydanları ve sokakları terk etmiyor.
Yarın küresel olarak yapılacak ve HAMAS'ın da destekleyeceği Gazze grevi için sosyal medya X hesabı üzerinden destek açıklamasında bulunan İTTİHADUL ULEMA, "Gazze'de yaşanan dramı duyurmak için yarın ticari, eğitim ve sosyal hayatımızı durduruyoruz." ifadelerine yer verdi.
Paylaşımında İTTİHADUL ULEMA, "Gazze için yüreği yanan tüm insanları pazartesi (yarın) küresel bir şekilde yapılacak olan ve HAMAS'ın destek verdiği 'Küresel Gazze Grevi'ne davet ediyoruz. Gazze'de yaşanan dramı duyurmak için yarın ticari, eğitim ve sosyal hayatımızı durduruyoruz." çağrısında bulundu.
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan iki zanlıyı yakaladı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir inşaatta yük asansörünün halatının kopması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.