Kuşadası Körfezi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem
Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.19'da Kuşadası Körfezi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Depremin 8,51 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.
İzmir ve ilçelerinde de hissedilen deprem paniğe neden oldu.
Deprem ile ilgili herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki B. A. yaralandı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 milyar TL işlem hacmine sahip bahis örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Malatya'nın Pütürge ilçesinde geniş bir alana yayılan orman ve örtü yangınına ekiplerin müdahalesi sürerken, söndürme çalışmalarına havadan da destek verilmeye başlandı.
Adıyaman’ın Besni ilçesinde sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası 85 yaşındaki E. A, ekiplerin saatler süren arama çalışmaları sonucunda arama kurtarma ekibi tarafından sağ olarak bulundu.