Mahmud Abbas yarın Türkiye'ye geliyor
El-Fetih lideri Mahmud Abbas'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine yarın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
El-Fetih lideri Mahmud Abbas'ın 5 Mart Salı günü Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştireceği duyuruldu.
Mahmud Abbas, ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.
Görüşmede, Türkiye-Filistin ilişkileri, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları, diğer güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.
Abbas, temaslarının ardından Türkiye'den ayrılacak.
Mahmud Abbas, son olarak Temmuz 2023'te Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ataşehir’de trafikte tartıştığı kadın sürücüye hakaret ederek aracına zarar veren T.T.’nin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Ağrı'da, vatandaşların şaşkın bakışları arasında gün ortasında şehir merkezine yakın olduğu düşünülen bir noktada dev bir domuz sürüsü görüntülendi.
Gerçekleştirilen uygulamada 1915 şahıs ve 964 araç kontrol edilirken, 95 aranan şahıs yakalandı; ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Vergi düzenlemelerini içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Teklifle emlak vergisi artışlarına tavan sınırı getirildi.