Malatya'da evlere yakın alanda korkutan yangın
Malatya'nın Darende ilçesinde evlere yakın alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.
Darende'ye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde evlere yakın bir alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın, evlere sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bazı ağaçlar zarar gördü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2026-ALES/2) temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı.
TBMM Genel Kurulu, bu hafta çocuklara ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifini ele alacak. Teklifte çocuklara uygulanacak ceza hükümleri, yönlendirme tedbirleri ve sosyal inceleme süreçlerine ilişkin önemli değişiklikler yer alıyor.
Battalgazi İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan, kursların verimli geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.