Malatya'da "Yeşilyurt Yaz Akşamları" etkinliği düzenlendi
Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen "Yeşilyurt Yaz Akşamları" etkinlikleri kapsamında bu hafta İlyas Mahallesi'ndeki Özgür Park'ta çeşitli kültürel ve sosyal programlar gerçekleştirildi.
Etkinliğe her yaştan vatandaş katılırken, çocuklar için yüz boyama, maskot gösterileri, oyunlar ve çeşitli aktiviteler düzenlendi. Aileler de programlara ilgi gösterdi.
Program kapsamında sahne alan sanatçı Mahir Yiğitler, seslendirdiği eserlerle katılımcılara müzik dinletisi sundu. Animasyon gösterileri ve sahne performansları da etkinlik boyunca devam etti.
Yeşilyurt Belediyesi'nin yaz boyunca ilçenin farklı mahallelerinde sürdürdüğü "Yeşilyurt Yaz Akşamları" etkinlikleri; konserler, çocuk aktiviteleri ve çeşitli kültürel programlarla devam edecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa'ın Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinde, Filistin'e destek amacıyla kente gelecek 'Global Filistin Konvoyu' için Şanlıurfa STK'ları Platformu tarafından konvoy ve karşılama programı düzenlenecek.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2), 9 Ağustos Pazar günü yapılacak.
Geçtiğimiz dönemde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan saldırıların ardından hazırlanan yeni düzenleme kapsamında yaklaşık 30 bin güvenlik görevlisinin okullarda görevlendirilmesi planlanıyor.
Batman'da, sosyal hizmet modellerinden yararlanan ailelere yönelik düzenlenen eğitimde, teknoloji bağımlılığının çocuklar, gençler ve aile içi iletişim üzerindeki etkileri ele alındı.