Mardin’de biçerdöverden çıkan kıvılcımların yol açtığı yangında 4 ton saman zarar gördü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, biçerdöverden çıkan kıvılcımların neden olduğu yangında, römorkta yüklü yaklaşık 4 ton saman alev aldı.
Yangın, ilçeye bağlı kırsal Sınırtepe Mahallesi'nde meydana geldi.
Buğday hasadı yapan biçerdöverin kayışının kopması sonucu çıkan kıvılcımlar, biçerdöverin arkasındaki römorka aktarılan samanın yanmasına neden oldu.
Alevleri fark eden sürücü ve çevredeki vatandaşlar, yangının buğday tarlasına sıçramaması için yüklü römorku traktöre bağlayarak köy meydanına çekti.
Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi.
Yangın, itfaiye ekipleri ile köylülerin müdahalesi sonucu biçerdöver ve traktöre sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında yaklaşık 4 ton saman zarar gördü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Antalya'da 2014 yılında işlenen ve faili meçhul kalan cinayet, 12 yıl sonra yeniden yürütülen çalışma sonucu aydınlatıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Ardahan'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, restorasyonu tamamlanan Selimiye Camii'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yeniden ibadete açıldığını belirtti.
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.