Mardin’de HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

HAMAS Siyasi Büro Başkanı Heniyye’nin suikast ile şehid edilmesi nedeniyle Mardin’de gıyabi cenaze namazı kılındı.
Heniyye, İran'ın başkenti Tahran'da siyonist işgal rejiminin düzenlediği alçak saldırı sonucu şehid edildi. Heniyye'nin şehadeti münasebetiyle cuma namazından sonra Mardin Şakir Nuhoğlu Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Gıyabi cenaze namazını Mardin İl Müftü Yardımcısı Ali Üney kıldırdı. Gıyabi cenamazının ardından ümmetin birliğinin sağlanması için dua edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Can Holding’e yönelik başlatılan soruşturmada, “suç örgütü kurmak”, “vergi kaçakçılığı”, “dolandırıcılık” ve “kara para aklama” suçlamaları kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 kişi ev hapsine alındı.
Bilecik'te hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Merkez Battalgazi ilçesinde park halindeki bir araçta çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, büyükşehirlerde nüfusa göre itfaiye personeli sayısını artıran yönetmelik değişikliğini Resmi Gazete’de yayımladı.