Mardin’de HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

HAMAS Siyasi Büro Başkanı Heniyye’nin suikast ile şehid edilmesi nedeniyle Mardin’de gıyabi cenaze namazı kılındı.
Heniyye, İran'ın başkenti Tahran'da siyonist işgal rejiminin düzenlediği alçak saldırı sonucu şehid edildi. Heniyye'nin şehadeti münasebetiyle cuma namazından sonra Mardin Şakir Nuhoğlu Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Gıyabi cenaze namazını Mardin İl Müftü Yardımcısı Ali Üney kıldırdı. Gıyabi cenamazının ardından ümmetin birliğinin sağlanması için dua edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yüksek sıcaklık, düşük nem ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu haftada, orman yangını riskine karşı önlemleri artırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot-gübre, hububat, kırsal kalkınma ve diğer kalemlerde toplam 116,3 milyon liralık tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını duyurdu.
Şanlıurfa’da, Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Derneği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara yönelik başlatılan namaz öğretimi programı, 10 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "Final Etkinliği"yle sona erecek. Programın yapılacağı Cumhuriyet Parkı’na halk davet edildi.
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde "Hasankeyf Gençlik Merkezi ve Gençlik Kampı" açılış töreni düzenlendi.