Marmara Denizi'nde fırtına uyarısı

Marmara'nın güneyinde, pazar günü (yarın) öğle saatlerinden itibaren, 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) şiddetli rüzgarlarla birlikte fırtına etkisi görülecek.
Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenen fırtına, deniz trafiği ve güvenliği açısından dikkat gerektiriyor.
Marmara Denizi'nin güneyinde pazar günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde rüzgarlar bekleniyor. Şiddetli rüzgarların, deniz trafiği ve açık denizde seyahat edenler için risk oluşturabileceği belirtiliyor. Fırtınanın pazartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yüksek sıcaklık, düşük nem ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu haftada, orman yangını riskine karşı önlemleri artırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot-gübre, hububat, kırsal kalkınma ve diğer kalemlerde toplam 116,3 milyon liralık tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını duyurdu.
Şanlıurfa’da, Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Derneği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara yönelik başlatılan namaz öğretimi programı, 10 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "Final Etkinliği"yle sona erecek. Programın yapılacağı Cumhuriyet Parkı’na halk davet edildi.
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde "Hasankeyf Gençlik Merkezi ve Gençlik Kampı" açılış töreni düzenlendi.