Menemen’de bin 886 adet sentetik ecza ele geçirildi
İzmir’in Menemen ilçesinde uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda bin 886 adet sentetik ecza, şişli baston ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 30 bin 200 lira ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında tahkikat başlatıldı.
İzmir’in Menemen ilçesinde uyuşturucu madde satışına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.
Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Zafer Mahallesi’nde bulunan bir adreste yapılan aramalarda bin 886 adet sentetik ecza, bir adet şişli baston ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 30 bin 200 lira nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan A.T. hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve satışı” suçundan tahkikat başlatıldığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ülke genelinde etkili olan yağışlı hava, çarşamba gününden itibaren yerini soğuk havaya bırakacak. Rusya üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgasıyla sıcaklıkların özellikle batı ve kuzey kesimlerde hissedilir ölçüde azalacağı, yüksek rakımlı bölgelerde ise kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilerin gelirlerini iyileştirmeye yönelik yeni adımlar atılacağını açıklamasının ardından gözler yıl sonuna kadar yapılması beklenen düzenlemelere çevrilirken mevcut maaşlarla geçinmekte zorlandıklarını belirten emekliler, en düşük emekli maaşının en az 50 bin TL olması gerektiğini dile getirdi.
Antalya ile Alanya arasındaki ulaşımı hızlandıracak otoyol projesinin tamamlanmasıyla iki nokta arasındaki seyahat süresinin 114 dakika kısalarak 36 dakikaya düşmesi, yıllık 23,9 milyar lira tasarruf sağlanması hedefleniyor.