Mersin’de asayiş uygulamalarında 2 bin 25 aranan şahıs yakalandı
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince Kasım ayında gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik operasyonlar sonucu çok sayıda aranan kişi yakalanırken, ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kasım ayı boyunca kent genelinde yürüttükleri uygulamalar kapsamında aranan şahıslara ve suç unsurlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
Yapılan denetim ve operasyonlarda çeşitli suçlardan toplam bin 50 şüpheli gözaltına alındı.
Çalışmalar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 454 kişi dâhil olmak üzere, toplam bin 25 aranan şahsın yakalandığı bildirildi.
Ekipler tarafından yapılan aramalarda ayrıca 90 ruhsatsız tabanca, 27 tüfek ile yüklü miktarda narkotik madde ve sentetik hap ele geçirildi.
Emniyet kaynakları, kentte vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivas'ın Zara ilçesinde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 7'si jandarma personeli 9 kişi yaralandı.
Bursa Valiliği, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren kent genelinde kuvvetli sağanak yağış beklendiği uyarısı yaptı.
Psikolojik Danışman Zehra Gürkan, çocukların ödev yapma davranışının aile içi iletişim, ebeveyn tutumları ve erken yaşta verilen sorumluluklarla yakından ilişkili olduğunu vurguladı.