Mersin'de zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Mersin'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, merkez Toroslar ilçesinde meydana geldi.
Kamyonet, otomobil ve bir motosiklet Akbelen Kavşağı'nda çarpıştı.
Kazada, motosiklet kamyonetin altında kaldı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, diğer 2 araç sürücüsü yaralandı.
Yaralılar, ambulanslarla Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege'de yarın akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiğini duyurdu.
İstanbul'da bugün düzenlenen yarı maraton etkinliği dolayısıyla, Fatih ve Beyoğlu ilçelerinde birçok yol saat 04.30 itibarıyla araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yolların, yarışın tamamlanmasının ardından kademeli olarak açılması planlanıyor.
Sivas'ta, Sancaktar Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 53 üniversite öğrencisi, akşam yemeğinin ardından mide bulantısı, karın ağrısı ve kusma şikayetleri yaşadı. Rahatsızlanan öğrenciler için yurda sağlık ekipleri sevk edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporuna göre Göller Bölgesi ve 12 il için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.