Meteoroloji’den Karadeniz ve Ege için fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz'in batısı ile Güney Ege'de etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre, Karadeniz'in batısında rüzgarın yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın cumartesi gününün ilk saatlerinde etkisini yitireceği tahmin ediliyor.
Güney Ege'de ise yarın akşam saatlerinden itibaren güney kesimlerinde, cumartesi sabahından itibaren ise bölge genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına öngörülüyor. Fırtınanın cumartesi akşamı etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Yetkililer, denizlerde yaşanabilecek olumsuzluklar ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’in Ödemiş ilçesinde pikabın çarptığı 65 yaşındaki bisiklet sürücüsü M.A., olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken pikap sürücüsü gözaltına alındı.
İklim değişikliği ve deniz seviyesindeki yükselişin kıyı kentlerine etkileri yeniden gündeme geldi. Önümüzdeki 100 yıllık süreçte deniz seviyesinin yükselmesi ve kıyı taşkınları açısından risk taşıdığı belirtilen 37 şehir arasında İzmir de yer aldı.
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, takla atan hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.
Battalgazi Belediyesi Eski Malatya Eğitim Merkezi, ortaokul, lise ve mezun gruplarında toplam 450 öğrenciye ücretsiz hizmet sunuyor.