MİT Başkanı Kalın, HAMAS Siyasi Büro liderleri ile görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Ankara’da HAMAS Siyasi Büro liderleriyle görüştü. Görüşmede, İşgal rejimi-Filistin arasında ateşkes müzakerelerinde gelinen son nokta ve esir takası konuları ele alındı.
Kalın ve HAMAS Siyasi Büro liderleri arasında yapılan görüşmede; insanlık dramının yaşandığı Gazze’de, kalıcı ateşkesin sağlanması ve daha fazla insani yardımın bölgeye ulaştırılması için atılabilecek somut adımlar değerlendirildi.
Görüşmede, HAMAS’ın, müzakere sürecindeki yapıcı ve olumlu tavrının altı çizilirken, işgalcilerin BMGK kararlarıyla desteklenen ve mutabık kalınan öneri metnine yeni şartlar getirmesinin ateşkes sürecini zorlaştırdığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KRT televizyon kanalında yayınlanan bir programda Sultan 2. Abdülhamid hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.
Kayısı üretimi ve ihracatında spekülasyonlardan kaçınılması, pazarlama süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, sektör paydaşlarına dikkatli davranmaları yönünde çağrıda bulundu.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.
Isparta’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek devrilen yolcu midibüsünde 16 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.