MİT Başkanı Kalın, HAMAS Siyasi Büro liderleri ile görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Ankara’da HAMAS Siyasi Büro liderleriyle görüştü. Görüşmede, İşgal rejimi-Filistin arasında ateşkes müzakerelerinde gelinen son nokta ve esir takası konuları ele alındı.
Kalın ve HAMAS Siyasi Büro liderleri arasında yapılan görüşmede; insanlık dramının yaşandığı Gazze’de, kalıcı ateşkesin sağlanması ve daha fazla insani yardımın bölgeye ulaştırılması için atılabilecek somut adımlar değerlendirildi.
Görüşmede, HAMAS’ın, müzakere sürecindeki yapıcı ve olumlu tavrının altı çizilirken, işgalcilerin BMGK kararlarıyla desteklenen ve mutabık kalınan öneri metnine yeni şartlar getirmesinin ateşkes sürecini zorlaştırdığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Battalgazi Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Çınar Park’ta gerçekleştirdiği temizlik çalışmasıyla hem çevre sağlığına katkı sundu hem de suyun doğal akışını yeniden sağladı.
20 Haziran Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan hukukçular, Türkiye'deki mülteci politikaları aklıselime dayalı ve hukuka uygun bir yaklaşımla yeniden ele alınması çağrısında bulundu.
Kırsal mahallelerde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam Malatya Büyükşehir Belediyesi bozulan Karaağaç Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Şanlıurfa’da, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 736 bin öğrenci karne aldı.