Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi'nden işgalcilere tepki

İşgalci siyonist çetenin Gazze'ye düzenlediği vahşi saldırıları kınayan Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi, işgalcilerin barbar saldırıları bitene kadar meydanlarda olacaklarını belirtti.
Mustazaflar Cemiyeti Adana Şubesi yaptığı basın açıklamasıyla eli kanlı siyonist katillerin Gazze'ye yaptıkları saldırıyı lanetledi.
Seyhan ilçesinde bulunan şube binası önünde bir araya gelen Mustazaflar Cemiyeti üyeleri, sloganlar atarak işgal çetesinin Gazze'ye saldırılarını kınadı.
Basın açıklaması Veysi Sonkaya'nın Kur'an tilavetiyle başladı. Daha sonra HÜDA PAR Seyhan İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve ilahiyatçı Ramazan Erdem bir selamlama konuşması yaptı.
Mustazaflar Cemiyeti Adana Şube Başkanı İsa Emre ise konuşmasında, HAMAS mücahitlerinin gerçekleştirdiği operasyonun siyonisti şoka uğrattığına dikkat çekti.
Emre, "Bizler için bu savaşın en izzetli en şerefli tarafı olan HAMAS'a, İslami Cihad'a, Kassam Tugayları'na, Kudüs Seriyyeleri'ne seslenmek istiyorum. 'Ey El Kassamın azizleri, ey Kudüs Seriyyeleri vallahi sizler pazıları öpülesi yiğitlersiniz, sizler yeryüzünün en şerefli taifelerisiniz. Bu ümmetin başını dik ettiniz. Siz, bu ümmete Allah'ı, izzeti, şerefi, cihadı ve Bedrin aslanlarını hatırlatıyorsunuz." dedi.
"75 yıldır kınıyorsunuz, hiçbir şey değişmedi"
İşgalcilerin üstünlük döneminin bittiğini ve savaşın bir tarafı olan Müslümanların kınamanın ötesine geçilecek adımlar atması gerektiğini vurgulayan Emre, sözlerini şöyle tamamladı:
"Hiçbir Avrupa devleti sizi kabul etmedi. Hiçbiri sizi ülkesine almadı, gemilere bindirip buraya getirdiler, bu kadar değersizsiniz. Artık sizin saldırma döneminiz bitti. Bir sabah ansızın gelecekler, bekle bizi işgalci beklediğin her yerde, bekle bizi işgalci ummadığın her yerde. (Ey Müslüman yöneticiler) Artık kınamayı bırakın. 75 yıldır bunu yapıyorsunuz. 75 yıldır kınıyorsunuz, hiçbir şey değişmedi. Siz sustukça onlar vurdu, siz sustukça onlar azıttı, siz sustukça onlar azıttı. Allah için yeter. Bir saldırıda 500 kişi katlediliyor. Hastaneleri, camileri, okulları vuruyorlar. Hiçbir ahlak yok. Ne bekliyoruz Allah için."
Açıklama kanaat önderi Ekrem Derdiyok'un duası ile son buldu ve toplanan kalabalık olaysız dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman’da hububat üretimini tehdit eden süne zararlısına karşı mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KRT televizyon kanalında yayınlanan bir programda Sultan 2. Abdülhamid hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.
Kayısı üretimi ve ihracatında spekülasyonlardan kaçınılması, pazarlama süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, sektör paydaşlarına dikkatli davranmaları yönünde çağrıda bulundu.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.