Orta Karadeniz'de fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz'de (Kastamonu-Samsun arası) fırtına beklendiğini duyurdu.
Yapılan son değerlendirmelere göre Orta Karadeniz'de (Kastamonu-Samsun arası) rüzgârın pazar günü sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Artuklu ilçesinde M. A. Ö. (2) isimli çocuk, damdan düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, özel beslenme ihtiyacı duyan çölyak hastası, glüten hassasiyeti olan ve glütenli ürünler tüketemeyen vatandaşlar için Glütensiz Kafe Projesi'ni hayata geçiriyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların bilinçli ve sağlıklı bir şekilde kurban kesim işlemlerini gerçekleştirebilmesi amacıyla "Sertifikalı Kurban Kesim Elemanı Eğitimi" düzenlendi.
Yapılan asfaltlama çalışmalarının özellikle yoğun trafik yükü taşıyan arterlerde büyük önem taşıdığını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, amaçlarının vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.