"Şafak buluşmaları" programında siyonistlerin yaptığı katliamlar lanetlendi

Konya'da, geçtiğimiz öğretim yılında üniversite kulüplerinin birlikte organize ettiği şafak buluşmaları"nda, Filistinli Müslümanlar için dua edilirken, siyonist işgalcilerin yaptığı katliamlar lantlendi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi ile Selçuk Üniversinde bulunan yaklaşık 15 topluluğun bir araya gelerek ayda bir düzenledikleri şafak buluşması gerçekleşti.
Konya'nın tarihi Kapı Camii'nde buluşan üniversiteli ve liseli öğrenciler, bu sene işgalci siyonistlerin yaptığı soykırımı kınama ve Filiistinli müslümanlara dua için ellerini semaya açtı.
Topluca teheccüd namazı kılan cemaat, ellerini semaya açıp siyonistlere lanet okudu.
Mustafa Koruyucu hocanın katıldığı ve kıldırıdığı teheccüd namazının ardından sabah namazı kılındı.
Namaz çıkışı cemaate ikramlar dağıtıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Akdeniz açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, Peygamber Sevdalıları Karakoçan Temsilciliği öncülüğünde Gazze’ye destek amacıyla bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenlendi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi tamamlandı. Kararnamelerle adli ve idari yargıda 4 bin 36 hakim ve savcının görev yeri değişti.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.