Sakarya’da komşu kavgası felakete dönüştü: 5 ölü, 5 yaralı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde komşular arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Beşköprü Mahallesi 3167 Sokak'ta iki aile arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.
Kavgada, Y.Ö., O.Ö. ve V.Y. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ö.Ö. ve F.Y. de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Toplam 5 kişi ölürken, 5 kişi de yaralı olarak tedavi altına alındı. Yaralılar, polis gözetiminde hastanelerde tutuluyor.
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri çevrede geniş önlemler aldı.
4 şüpheli gözaltına alındı
Soruşturma kapsamında 4 şüpheli kısa sürede gözaltına alınırken, olay yerinde çok sayıda boş kovan ve 4 tabanca ele geçirildi.
Sakarya Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Asayiş Şube Müdürü Serkan Kızılay, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Aliağa ilçesinde, minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Yaklaşık 20 milyon öğrenci ile 1 milyon 200 bin öğretmen, ikinci ara tatilin ardından bugün dersbaşı yapacak.
Merkez Battalgazi ilçesinde, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 4 kişi yaralandı.
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.