Samsun'da özel halk otobüsü şarampole devrildi: 21 yaralı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde yolcu taşıyan özel halk otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı.
Kaza, Çarşamba ilçesi Ambarköy mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, M.Ö. yönetimindeki 55 ATT 114 plakalı özel halk otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Otobüste bulunan 21 kişi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan 21 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Mardin Derneği tarafından, tesettüre bürünen kızlara yönelik düzenlenen "Niyet Ettim Örtünmeye, Emrin Başım Üstüne" temalı program yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Malatya'nın Darende ilçesinde çıkan yangında 2 ahır kullanılamaz hale gelirken, bir evin çatısında hasar oluştu. Yangında 2 itfaiye eri ve bir vatandaş dumandan etkilendi.
Malatya'nın Pütürge ve Yeşilyurt ilçelerinde çıkan ot ve odunluk yangınları, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.