Şanlıurfa’da Filistin için yüzlerce araç şehir turu attı

"Aksa Tufanı" operasyonu sonrası işgal rejimi ile Filistinli direnişçiler arasında devam eden çatışmalarda, Filistin halkına olan desteklerini belirtmek üzere Şanlıurfa’da yüzlerce araç, konvoy şeklinde şehir turu attı.
Şanlıurfa’da STK’ların öncülüğünde merkez Şire Pazarında toplanan Şanlıurfalılar, Filistin bayraklarıyla yüzlerce araçla konvoy oluşturarak şehir turu attı.
Hamas ve Filistin direnişine ithafen hazırlanan marşlar eşliğinde merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde şehir turu atan Şanlıurfa halkı, Filistin'e desteklerini gösterdiler.
Şire Pazarında başlayan araç konvoyu, Kuyubaşı mevkii üzerinden Kalkan, Dergah, Sigorta Kavşağı, Abide Kavşağından devam etti.
Konvoy, Karaköprü yolundan Karaköprü son ışıklara ardından 50 metre yolunda sona erdi
Konvoyun geçtiği güzergahlarda bulunan ev ve işyeri sahiplerinin de farklı şekillerde desteklerini ifade ettiği şehir turu programında, sık sık tekbirler getirildi.
Cadde ve sokaklarda Filistin'e destek sloganları yankılandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman’da hububat üretimini tehdit eden süne zararlısına karşı mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KRT televizyon kanalında yayınlanan bir programda Sultan 2. Abdülhamid hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.
Kayısı üretimi ve ihracatında spekülasyonlardan kaçınılması, pazarlama süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, sektör paydaşlarına dikkatli davranmaları yönünde çağrıda bulundu.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.