Şanlıurfa'da kar nedeniyle cuma günü de okullar tatil edildi

Şanlıurfa Valiliği tarafından, olumsuz hava şartları sebebiyle eğitime cuma günü de ara verildiği açıklandı.
Şanlıurfa'da dün akşamdan beri etkili olan kar yağışından dolayı Şanlıurfa Valiliği tarafından eğitime bir gün daha ara verildi.
Konu ile ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den yapılan açıklamada, "İlimizdeki olumsuz hava şartları nedeniyle, ilimiz genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime 14 Şubat Cuma günü ara verilmiştir. Sevgili çocuklar, tatile devam ama kitap okumayı ihmal etmeyin. Aynı tarihte hamile ve engelli kamu personelimiz de idari izinli sayılacaktır." ifadeleri kullanıldı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İki yıl önce mobil göç araçlarıyla kimlik kontrollerine başladık. O dönemde kimlik sorduğumuz her 4 kişiden yaklaşık 3’ü düzensiz göçmendi. Bu oran yüzde 74,5’ti. Geçtiğimiz ay ise bu oran yüzde 1,8’e kadar düştü." dedi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Filistin halkının maruz kaldığı zulüm, tüm askerî ve teknolojik imkanların kullanıldığı bir soykırıma dönüşmüş vaziyettedir." dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İSKİ'ye, kentsel atıksuların bir kısmının arıtma işlemi yapılmadan deşarj edildiği gerekçesiyle para cezası kesildi.
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Merkez Valiliği'ne çekildi.