Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa’nın Siverek ve Bozova ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde Siverek ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlıkları ile JASAT ekiplerince yapılan çalışmada, ruhsatsız uzun namlulu tüfek bulundurduğu belirlenen 7 şüphelinin adreslerinde arama yapıldı.
Aramalarda 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 G3 piyade tüfeği, 1 G1 piyade tüfeği, 2 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, 1 havalı tüfek, 1 keskin nişancı dürbünü, 20 şarjör, 652 fişek ile 50 filizlenmiş ve 17 yaklaşık 30 santimetre boyunda kenevir bitkisi ele geçirildi.
Olayla ilgili 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekipleri 19 düzensiz göçmeni yakaladı.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) öncülüğünde, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve insani yardım ulaştırılabilmesi amacıyla yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan vatandaşlar duygularını paylaştı.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir depremin ardından bazı binaların yıkıldığı bildirildi.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) tarafından başkentte, "Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye; Gazze’ye İnsani Koridor" yürüyüşü düzenledi.