Şanlıurfa'da Aksa Tufanı yıl dönümünde yürüyüş ve miting düzenlenecek

Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları, 6 Ekim 2024 Pazar günü Gazze'ye destek amacıyla yürüyüş düzenleyecek.
Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Aksa Tufanı'nın yıl dönümünde Gazze için yürüyüş ve miting düzenleyecek.
Etkinlik, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00'da Abide (Ali Şelli Parkı) önünden başlayarak Rabia Meydanı'na kadar sürecek.
Organizasyon, halkı zülme sessiz kalmamaya ve Gazze'deki direnişi desteklemeye davet ediyor. Tüm vatandaşların aileleriyle katılabileceği etkinlikte, dayanışma ve birlik mesajı verilecek. Yerel sivil toplum kuruluşları, bu önemli günde herkesin katılımını bekliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Can Holding’e yönelik başlatılan soruşturmada, “suç örgütü kurmak”, “vergi kaçakçılığı”, “dolandırıcılık” ve “kara para aklama” suçlamaları kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 kişi ev hapsine alındı.
Bilecik'te hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Merkez Battalgazi ilçesinde park halindeki bir araçta çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, büyükşehirlerde nüfusa göre itfaiye personeli sayısını artıran yönetmelik değişikliğini Resmi Gazete’de yayımladı.