Şanlıurfa'da köprülü kavşağa asılan HAMAS liderlerinin posterleri, birilerini rahatsız etti

Şanlıurfa'nın yoğun noktası olan Abide Köprülü Kavşağına asılan ve işgal rejiminin hain saldırısı sonucu şehid olan Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile HAMAS siyasi büro başkanı seçilen Yahya Sinvar'ın dev posterleri kimliği belirsiz kişiler tarafından kaldırıldı.
Geçtiğimiz günlerde hain bir saldırı sonucu şehadete kavuşan Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve oy birliğiyle HAMAS siyasi büro başkanı seçilen Yahya Sinvar'ın dev posterlerii, Şanlıurfa'da Abide Köprülü Kavşakta dalgalandı.
HAMAS liderlerinin posterlerinin şehrin işlek caddelerine asılması, halkın teveccühüne mazhar olurken öte yandan birilerini de rahatsız etti.
Asılan posterler kısa bir süre sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülüp götürüldüğü görüldü.
İşgalci siyonist israil tarafından soykırıma tabi tutulan ve tüm dünya halkları tarafından sahiplenilen Filistin direnişinin, Şanlıurfa’da birilerini rahatsız etmesi dikkat çekti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.