Şanlıurfa'da sanayi esnafı Filistin için dua etti

Şanlıurfa'da Evren Sanayi Sitesindeki esnaf, Cuma namazı çıkışı Filistin deki Müslümanlar için dua etti.
Şanlıurfa Evren Sanayi esnafı Filistin halkı için cuma namazı çıkışı duada buluştu
Cuma namazı sonrası bir araya gelen esnaf ve vatandaşlar siyonist rejimin zulmü altında olan Filistinli Müslümanlar için cami avlusunda bir araya geldi.
Dua için toplanan sanayi esnafı, pankart ve sloganlar ile siyonist rejimin yaptığı vahşeti lanetledi.
Edilen duadan sonra sanayi esnafı sorunsuz bir şekilde dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.