Şanlıurfa'da silahlı tehdit ve yağma şebekesine operasyon: 9 tutuklama

Şanlıurfa’da bir kafe ve eve baskın yaparak yağma ve tehdit suçunu işlediği belirtilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi tutuklandı.
Operasyonda çeşitli uyuşturucu hapları ve silahlar ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, 2 kişi, bir grubun ev ve iş yerlerini basarak kendilerini tehdit ettiğini ve zorla para talep ettiğini belirterek polise başvurdu.
Şikâyet üzerine harekete geçen polis ekipleri, kimlikleri belirlenen 12 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
Adreslerde yapılan aramalarda 2 tabanca ile bir çamaşır makinesine gizlenmiş 4 bin 816 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan 12 kişiden 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji kaynaklarına göre, hafta sonuna kadar Türkiye genelinde hava sıcaklıklarında ciddi bir artış bekleniyor.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
TBMM Genel Kurulu’nda, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na 3 yeni üye seçildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, şüpheli bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi.