Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü, işgalci rejimin ürünlerini boykot kararı aldı

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki tüm okul ve müdürlüğe bağlı kurumlarda boykot edilen ürünlerin satın alınmayacağını ve satılmayacağını duyurdu.
Filistin'de yaşanan zulme karşı boykot çağrıları devam ediyor.
İşgalci rejiminin ürünlerine bir boykot kararı da Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden geldi.
Müdürlükten yapılan açıklamada, "Şırnak İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Filistin'de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyoruz." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KRT televizyon kanalında yayınlanan bir programda Sultan 2. Abdülhamid hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle inceleme başlatıldığını duyurdu.
Kayısı üretimi ve ihracatında spekülasyonlardan kaçınılması, pazarlama süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, sektör paydaşlarına dikkatli davranmaları yönünde çağrıda bulundu.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.
Isparta’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek devrilen yolcu midibüsünde 16 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.