Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'da 6 bin 115 Filistinliyi alıkoydu

Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da alıkoyduğu Filistinlilerin sayısı 6 bin 115'e yükseldi.
Filistin Esirler Cemiyeti ile Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti, işgal rejiminin alıkoydukları Filistinlilerle ile ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada, terör rejiminin son 24 saatte aralarında çocukların da bulunduğu biri kadın 22 Filistinliyi alıkoyduğu bildirildi.
Açıklamada, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da alıkonulanların sayısının 6 bin 115'e ulaştığı ifade edildi.
Gazze'de Kassam Tugayları karşısında ağır kayıplar veren işgal rejimi, Filistinlinin çeşitli bölgelerinde sivillere saldırmaya devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yüksek sıcaklık, düşük nem ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu haftada, orman yangını riskine karşı önlemleri artırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot-gübre, hububat, kırsal kalkınma ve diğer kalemlerde toplam 116,3 milyon liralık tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını duyurdu.
Şanlıurfa’da, Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Derneği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara yönelik başlatılan namaz öğretimi programı, 10 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "Final Etkinliği"yle sona erecek. Programın yapılacağı Cumhuriyet Parkı’na halk davet edildi.
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde "Hasankeyf Gençlik Merkezi ve Gençlik Kampı" açılış töreni düzenlendi.