Siyonist işgalcilerin mülteci kampına saldırısı Şanlıurfa’da lanetlendi

Siyonist işgal rejiminin,, Gazze'nin kuzeyinde Cibaliye Mülteci Kampına düzenlediği saldırı, Şanlıurfa'da lanetlendi.
İşgalci siyonist rejimin, Gazze'nin kuzeyinde Cibaliye Mülteci Kampına düzenlediği bombardımanda çoğu çocuk ve kadın olmak üzere şehit ve yaralıların sayısının 400'e ulaştığı bildirildi.
İşgalci rejim tarafından Cibaliye Mülteci Kampına gerçekleştirilen katliama, Şanlıurfa halkı tepki göstererek siyonistleri lanetledi.
Şanlıurfa'da yüzlerce vatandaş, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik başlattığı yoğun saldırılarını kınamak için bir araya geldi.
Rabia Meydanında toplanan vatandaşlar, siyonistlerin saldırısını lanetledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir evi hedef alan siyonist saldırıda aynı aileden altı kişi ile daha önce yaralanan gazeteci Ahmed Mansur şehit düştü.
Siyonist rejimin, 18 Mart’tan bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda 505 çocuğun şehit olduğu, bin 249 çocuğun yaralandığı bildirildi.
Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), gazetecilere, işgalin işlediği suçları ifşa etmeleri için dünyadaki tüm medya kuruluşlarını harekete geçirmeleri gerektiğini ifade etti.
Siyonist rejim güçleri, Tulkarem şehrine yönelik saldırılarını 71. gününde de devam ettiriyor. Aynı zamanda, 58 gündür Nur Şems Mülteci Kampı’na da yoğunlaşan bu saldırılar, askeri takviye ve saha gerilimlerinin artmasıyla birlikte devam ediyor.