Siyonist rejim: Kara saldırısı stratejik ve taktiksel nedenlerden gecikti

Siyonist işgal rejimi sözde Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze'ye yönelik kara saldırısının, çeşitli stratejik ve taktiksel nedenlerden dolayı geciktiğini söyledi.
Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 18'inci gününe girdi.
Saldırıların başından bu yana şehid olan Filistinlilerin sayısı 5 bini geçti.
Siyonist işgal rejimi sözde Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze'ye yönelik kara saldırısının, çeşitli stratejik ve taktiksel nedenlerden dolayı geciktiğini söyledi.
Siyonist rejim devlet televizyonu KAN'da yayımlanan açıklamasında Hagari, "Biz tabi ki hazırız ama çeşitli stratejik ve taktiksel nedenler var. Biz Orta Doğu'nun tamamına bakıyoruz." ifadelerini kullandı.
Siyonist işgal rejimi ordu radyosu dün, Tel Aviv'in bölgeye takviye ABD kuvvetleri gelene kadar Gazze Şeridi'ne yönelik "kara savaşını ertelemeye" karar verdiğini bildirmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan iki zanlıyı yakaladı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir inşaatta yük asansörünün halatının kopması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.