Türkiye'den Gazze'ye 1,5 ton ilaç ve tıbbi malzeme yardımı
Türkiye'den 1,5 ton ilaç ve tıbbi malzeme Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı.
Gazze'ye sağlık yardımı taşıyan askeri uçak, 15 sedye, 12 personel ve 1,5 ton ilaç ve tıbbi malzemeyle Kayseri 12'nci Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan Mısır'a gitmek için havalandı.
El- Ariş Havalimanı'na iniş yapan askeri uçaktaki yardım malzemeleri Gazze'ye ulaştıralacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsünü ziyaret eden otizmli öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığınca 25 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Ömer Çoban, 2025 yılında şu ana kadar 3 bin 842 yangın, 5 bin 394 diğer faaliyetler olmak üzere toplamda 9 bin göreve çıktıklarını söyledi.
Harran Üniversitesi ev sahipliğinde, “Sınai Mülkiyet ve Akademik Hayat” konulu bir etkinlik gerçekleştirildi.