Türkiye'den işgalci ABD'ye "Gazze" mesajı

İşgalci ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara’ya geldi. Üst düzey bir yetkili karşılamadı.
Blinken’i taşıyan uçak gece saatlerinde Esenboğa Havalimanına iniş yaparken, Türkiye'den hiçbir üst düzey yetkilinin Blinken'ı karşılamaya gitmemesi ve apronun ışıklarının kapalı olması dikkat çekti. Türkiye, bir ABD yetkilisini ilk defa Dışişleri Bakanı olmadan veya bir üst düzey yetkili olmadan karşıladı.
Blinken'ı karşılama heyetinde, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, Dışişleri Bakanlığı Amerika'dan Sorumlu İkili Siyasi İşler Genel Müdürü Büyükelçi Yaprak Balkan, Ankara Vali Yardımcısı Namık Kemal Nazlı yer aldı.
Öte yandan Blinken'ın Ankara'da Hakan Fidan ile görüşme yapacağı bölgeye gitmek üzere belirlenen güzergahında yer alan bir köprünün üzerine vatandaşlar tarafından İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin fotoğrafının yer aldığı bayrak asıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Elazığ-Bingöl kara yolunun Şenova durağı mevkiinde, meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, şarampole girdi.
2025 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Diyarbakır'da gerçekleştirildi.
Adıyaman'ın Malazgirt Mahallesi'nde yaşanan su sorununu gündeme getiren HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, belediyeye seslenerek söz konusu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.