Üç bakanlıkta atama ve görevden almalar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre;
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Personel Genel Müdürlüğü'ne Engin Demir,
Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü'ne Şemseddin Yalçın,
Personel Genel Müdür Yardımcılığı'na Bülent Erdem,
Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Hamza Gökhan Eryılmaz atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan iş müfettişliklerine İş Müfettiş Yardımcıları Burak Kaygısız, Musa Gezer ve Kurtuluş Öner'in atamaları yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Sezayi Köse,
Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdür Yardımcılığı'na Fatma Toru,
Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Selma Tosun atandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu görevinden alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgâr beklendiğini duyurdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, siyonist rejimin Gazze'deki soykırım saldırılarını ve İran'a yönelik provokatif eylemlerini oybirliğiyle kınadı. Kabul edilen tezkerede, Netanyahu hükümeti açıkça "bölgesel savaşın faili" olarak tanımlandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik akımına kapılan küçük çocuk hayatını kaybetti.
Malatya'nın merkez Battalgazi ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bisiklet süren çocuklara çarptı. Kazada, 3 çocuk yaralandı.